Taal
  • Nederlandse tekst

Welkom bij Aika Vloeren

 

Aika Vloeren BV plaatst, repareert en egaliseert vloeren. Ongeacht vloertype én plaats staat Aika Vloeren garant voor een snelle oplevering en een perfecte afwerking van uw bedrijfsvloer.

 

Door heel Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland brengt Aika Vloeren alle soorten harde- en zachte vloeren aan in kantoren, ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, scholen, sportscholen, hotels en winkels. Aika Vloeren biedt deskundig advies voor een optimale ondervloer en een perfect afgewerkte topvloer. Bij bijzondere of risicovolle ondervloeren werkt Aika Vloeren nauw samen met de adviseurs van productleveranciers om het beoogde resultaat te behalen.

 

 

Ons kantoor is gevestigd in Asten (Noord-Brabant), van waaruit wij snel de juiste persoon op de juiste plek brengen. Door de week, ’s avonds en in het weekend, indien nodig. Zo kunnen wij een korte doorlooptijd
van uw opdracht bieden, zonder dat dit ten koste gaat van kwaliteit.

 

Vacature : VLOERENLEGGER (PROJECTEN)

In verband met nieuwe positieve ontwikkelingen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde (het liefst ervaren) vloerenlegger, voor het leggen van PVC, linoleum, tapijt en kunststofvloeren.

 

Ben jij:

Enthousiast en gemotiveerd

Zelfstandig kunnen werken

Geen 9-5 mentaliteit

Ervaring met alle voorkomende werkzaamheden

Klantvriendelijk en representatief

Fulltime functie

In bezit van rijbewijs B

Per direct beschikbaar

Woonachtig in Zuid-Oost Brabant of Noord-Midden Limburg

 

Herken je jezelf in de gevraagde criteria, dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk je CV met bijbehorende motivatie.

 

Wij zoeken iemand om een mooie toekomst mee op te bouwen en je kunt rekenen op prima arbeidscondities, passend bij de functie & ervaring.

 

Solliciteren via email : info@aikavloeren.com

Volg ons ook op Facebook en Twitter !


Klik hier voor onze facebook pagina 

 

 

 

Klik hier om ons te volgen via twitter